top of page

Specializata in slabit

Stiu ca a fost greu sa iei o decizie care sa iti schimbe alegerile si rutina, dar vom face schimbari mici, treptat, le vom adapta la ce iti place tie sa mananci si la programul pe care il ai zilnic.

Am ajutat zeci de femei sa piarda kilogramele nedorite, intr-un mod in care sa nu simta foamea si frustrarea.

vezi mai jos care sunt optiunile tale :)

profile pic2_edited.jpg
Psychologist Session

Consultatie initiala

Prima noastra intalnire in care vom discuta pe larg despre tine si noile tale va fi de 50 de minute, suficient cat sa aflu cat mai multe informatii necesare alcatuirii planului alimentar personalizat. Ne vedem la cabinetul unde imi desfasor activitatea in Piata Constitutiei.

Cantarul inteligent ne va arata 18 indicatori corporali. precum masa de tesut adipos, grasimea viscerala, masa musculara, etc.

Include analiza fisei personale.

Diet Plan

Don't diet

Nu tine dieta, schimba obiceiurile. Acest pachet este destinat in special persoanelor care isi doresc o educatie alimentara pentru a nu reveni la kg de dinainte de slabit. Vei invata obiceiuri noi si vei adapta treptat noi informatii in rutina ta.

Chopping Coriander

Vreau sa slabesc

Include plan alimentar personalizat timp de o luna, cu cantitati de alimente in gramaj si bucati, recomandari de produse alimentare si retete.

Pregnant Woman in a Dress

Slabeste dupa sarcina

Sarcina a venit cu multe kg in plus? Poti incepe sa le dai jos in mod natural, fara sa iti afecteze santatea, cu ajutorul unui plan alimentar pentru femeile care alapteaza.

Food Photography

Slabeste cu diabet tip 2

Diabetul de tip 2 iti poate afecta sanatatea intr-un mod important, insa este un tip de afectiune care se poate tine sub control prin nutritie, si chiar sa pierzi in greutate cu diabet tip 2, care te va ajuta sa iti gestionezi boala pe viitor.

Online ma puteti gasi pe aplicatiile de telemedicina: AgendaMed si sosmydoctor

Consultatiile se tin online direct prin aplicatie

Pe aceste aplicatii de telemedicina puteti alege ziua, ora, intervalul la care ne putem vedea, iar pretul este transparent. Programarea se face foarte usor in cateva clickuri.

profile pic aurarotaru.jpg
bottom of page