top of page
nutritionist bucuresti pret consultatie slabit plan alimentar personalizat cum sa slabesc mese personalizate pachete nutritionist oferta reducere

Bine ai venit

Ma bucur ca esti aici cu mine in initiativa de a face o schimbare in bine, poate fi una dintre cele mai importante decizii pe anul 2023, sa devii asa cum ti-ai dorit anul trecut, dar nu ai avut timpul necesar si nu stiai de unde sa incepi.

Indiferent ca vrei sa slabesti, sa te mentii, cauti informatii, sau vrei sa incepi sa schimbi obiceiurile alimentare, eu sunt sunt aici sa te sustin si sa te ajut.

Iti ofer sedinte individuale de consultanta si te ajut sa pui in practica sfaturile primite, iti voi sta aproape oricand vei avea intrebari si nedumeriri, te voi incuraja si vom munci impreuna.

Scrie-mi pe whats'up sau trimite-mi un email daca vrei sa afli mai multe detalii si hai sa incepem aceasta calatorie!

Cu drag si empatie, Consultant Nutritionist- Aura

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Nu pot incepe povestea asta cu: mereu am fost supraponderala si uite cum am slabit eu...dar o pot incepe cu mereu am fost cu greutate normala, si uite de ce :)

Influentele asupra poftelor si alegerilor alimentare din viata incep chiar din perioada dinainte sa ne nastem, si exista studii care ne arata ca este foarte important ce mananca mama in timpul sarcinii pentru ca poate cauza  predispozitie a copilului catre supraponderabilitate.

In urma cu 30 de ani nu existau atatea tentatii cu gust de caramel si arome de ciocolata, si nu erau considerate o normalitate a vietii cotidiene ca acum; din fericire.

In anii de dezvoltare am avut parte de hrana cat mai aproape de originea ei, lapte matern, lapte integral, si au urmat fructe si legume culese proaspat din gradina, gatite de bunica intr-o mancare delicoasa de sezon.

Desertul in familie era pregatit in zilele de duminica, sau in zilele de sarbatori, si ocazional imi cumparam cu  banii de buzunar cate un corn cu ciocolata sau caramele.

Gusturile mi s-au dezvoltat cu mancare locala, cu legume care contin nutrienti, vitamine, minerale, fibre, carne de pasare, sau de porc in seonul rece (de care nu eram asa dornica, inca nu sunt).

Rutina de gatit s-a adaptat treptat, cand am aflat cum ar trebui pregatite alimentele, cat ulei sa punem sau de care sa folosim, si cu cat mai multe informatii aveam, cu atat le puneam in practica, astfel ca au devenit rutina.

Si exista o vorba: daca faci ceea ce iti place nu vei simti ca lucrezi o zi din viata ta, la fel si cum rutina de gatit, de ales si de adaptat, daca stii ce are nevoie corpul tau si cat, nu vei simti nici o zi ca tii dieta. 

Contact

Sunt doar la un click distanta 

0785792101- Bucuresti

bottom of page