top of page
Search

Cat slăbesc cu un plan alimentar personalizat?

Cat slăbesc cu un plan alimentar personalizat

Clientele mele care au urmărit îndeaproape un plan alimentar personalizat realizat special după nevoile organismului au reușit să piardă în greutate în prima lună 5 kg.

Începând cu a 2a și a 3 a lună pierderea în greutate a fost între 3 și 5 kg, în funcție de cat de multe kilograme era nevoie să se obțină în minus și de metabolismul fiecăruia.


Ce este important să urmeze fiecare client în parte?

Vorbim evident de respectarea meselor zilnice din planul alimentar, însă e important să se includă și hidratare și mișcare. De ce? Pentru ca fără hidratare și mișcare vom avea metabolismul din ce în ce mai redus și va fi tot mai greu să slăbim.

Un factor la fel de important este odihna de calitate bună. Fără somn adecvat corpul tău nu va răspunde la fel de bine la slăbit precum ar fi răspuns dacă ar fi fost odihnit și gata să proceseze schimbările de alimentație.


Dacă îți este greu să faci alegerile potrivite pentru a slăbi și nu reușești să alegi alimentele potrivite cat să nu îmi fie foame sau poftă constant de gustări, lasă-mi un mesaj pe whatsup și stabilim împreună cum te pot ajuta să revii la forma fizică pe care ți-o dorești.

6 views0 comments

Comentarios


bottom of page